ESTUDI BIOENERGÈTIC

Coneixes la teva estructura energètica i com influeix en la teva salut?

ESTUDI BIOENERGÈTIC

Coneixes la teva estructura energètica i com influeix en la teva salut?

Segons el calendari xinès cada any, cada mes, cada dia i cada hora té una configuració especial i concreta basada en els 5 elements (fusta, foc, terra, metall i agua). Cada un de aquests elements està relacionat amb un òrgan.

En el moment de néixer incorporem la informació que hi ha en aquell moment i que determinarà l’estat energètic dels nostres òrgans.

L’objectiu de l’estudi és fer un anàlisi de la configuració energètica de la persona per reequilibrar el flux energètic entre els diferents òrgans.

Com funciona?

Consta de dues parts:

1.- El primer que t’enviaré és un qüestionari on hauràs de contestar la data (any, mes, dia i hora), lloc de naixement, i una sèrie de preguntes que donaran informació sobre l’estat dels òrgans.

2.- Posteriorment, amb la informació jo prepararé un informe i quan estigui a punt farem una sessió presencial on t’explicaré l’informe i farem el tractament.

El tractament es realitza bàsicament amb acupuntura. S’aplica un màxim de 8 agulles a diferents punts que reequilibraran el flux energètic del cos a partir de la informació rebuda.

En el cas que la persona tingui certa aversió a les agulles es pot fer un reequilibratge dels meridians amb kinesiologia.

Cada òrgan està relacionat amb un múscul. Fent un test muscular veurem si el múscul està fort o dèbil i ens donarà informació de l’estat del meridià. Treballant uns punts en concret podem també reequilibrar el flux energètic dels músculs i òrgans.

Sabies que el dia del teu naixement condiciona el teu estat de salut?

Quins són els beneficis?

Millor qualitat de vida

Millora i reequilibra el flux energètic del cos, aquest guanya en benestar.

Millor salut

Quan l’energia flueix correctament el cos té menys probabilitat de emmalaltir.

Més energia

Si hi ha fluïdesa en l'energia en el cos aquesta augmenta.

Enforteix les teves debilitats

Tots tenim el nostre “punt feble” per on acostumem a emmalaltir. Si l’enfortim ens sentirem millor.

Necessites més informació sobre estudi bioenergètic?

    © 2021 Maria Castells fisioteràpia integrativa. Política de privacitat

    © 2021 Maria Castells. Política de privacitat